DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Friday, March 8, 2013

SAIFUL SANGGUP HINA DAN MALUKAN BAPANYA SENDIRI APABILA MEMBERITAHU BAPANYA TELAH DIPENGARUHI DSAI!!!!Bapa Saiful cari saya untuk dedahkan konspirasi, kata Johari
DAH HILANG TANDA HITAM DI DAHINYA TANDA KUAT BERIBADAT KONONNYA

                                                BAPA SAIFUL
                                      KERANA DUNIA SANGGUP JUAL AGAMA

Datuk Johari Abdul mendakwa bapa Saiful Bukhari Azlan yang mencarinya untuk membantu pendedahan “konspirasi politik” berkenaan aduan liwat anaknya terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim.


Ahli Parlimen Sungai Petani itu mengaturkan sidang akhbar Azlan Mohd Lazim yang mendakwa semalam terdapat konspirasi oleh pegawai di Jabatan Perdana Menteri akan tetapi Saiful kemudiannya menafikan dakwaan tersebut.

“Salam, bapa Saiful (yang) cari saya.


“Beliau yang meminta kita untuk dedahkan semua ini, tidak mungkin bapa beliau begitu bodoh sehingga boleh dipengaruhi,” kata Johari kepada The Malaysian Insider selepas Saiful menafikan konspirasi tersebut.


Anggota parlimen itu mengatakan penafian Saiful adalah satu penghinaan kepada bapanya.


Beberapa jam selepas sidang akhbar bapanya, Saiful dan peguamnya Zamri Idrus bercakap kepada media mengenai pertuduhan Azlan.


Saiful mencadangkan Anwar dibelakang kenyataan bapanya mengenai pertuduhan liwat kedua, memberi amaran kepada pemimpin pembangkang itu agar tidak menggunakan Azlan untuk mencapai matlamatnya.


Saiful tidak memberikan apa-apa bukti untuk menguatkan dakwaannya tetapi hanya menunjukkan kehadiran Johari untuk dalam sidang akhbar dimana ayahnya memohon maaf kepada Anwar dan keluarganya diatas penderitaan yang mereka lalui untuk mengukuhkan kenyataannya.


Akan tetapi Azlan semasa sidang akhbarnya memberitahu beliau melakukan perkara tersebuat secara “sukarela”.

KALAU BAPA KANDUNG SENDIRI SANGGUP DIHINA DAN DIMALUKAN NAK MALU DAN HINAKAN DSAI KIRA PERKARA ENTENG DONG!!!!!.


BAPA KANDUNG MANA NAK HANCURKAN HIDUP ANAKNYA...

No comments: