DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Sunday, April 28, 2013

PENUNJUK ERA UMNO/BN AKAN BERAKHIR PADA 5 MEI INI-PR AKAN MENGAMBIALIH KUASA DI PUTRAJYA

I. Disebabkan petugas-petugas BN merasa meraka nak kalah, maka mengenakan demand tinggi untuk mendapatkan upah dan mereka berbalah sesama mereka berubut upah tampal posterKos Tampal Poster dan Bendera sehari semalam di..


Pendang - RM30
Jerlun - RM100
Jerai - RM30
Alor Setar - RM25
Pokok Sena - RM30
Sg Petani - RM20
Kulim - RM25
Langkawi - RM50


Maklumat ni kami dapat dari hasil survey sahabat sahabat yang berlegaran di PDM (Pusat Derah Mengundi) milik BN.. jika mereka bohong maka bohong lah kami...!!

II. Apakah Parlimen P152 Kluang, Johor berjaya dipertahankan oleh BN atau bakal tumbang di tangan calon DAP/PR.

MANUSIA BERIBU HADIR CERAMAH PR-TETAPI CERAMAH UMNO/BN DIHADIRI OLEH SYAITAN DAN IBLIS


Calon BN ialah Hou Kok Chung dan calon DAP/PR Liew Chin Tong.


Jika dilihat pada sambutan penduduk Kluang, Johor pada ceramah DAP malam ini amatlah jelas sekali peluang DAP/PR rampas parlimen Kluang amatlah cerah sekali.


Najib kalau tengok rakaman gambar ini boleh berpinau biji mata dan berasap kepala...Masihkah Najib terus menerus memberitahu dunia, BN untuk mendapatkan majoriti 2/3 parlimen tidak menjadi masalah besar...

NI! PULA DI TAWAU SABAH-MASUK NERAKALAH ENGKAU NAJIB DAN MAHATHIR KALI INI


Manakala ceramah DSAI/PR di Tawau Sabah, sambutannya suam-suam kuku atau Najib bila lihat ini akan terus demam kepialu?


Inilah rakaman gambar ceramah DSAI di Tawau Sabah sebentar tadi....Yang pasti Najib dan Tun Mahathir akan bertamabh sasau dan risau...Ceramah yang paling ramai hadir dalam sejarah Tawau, Sabah.


Aura dan karisma DSAI cukup hebat dan mempersonakan sekali..Jadi tidak hairan jika hasil kajian Umcedel menyatakan rakyat jauh lebih yakin kepada DSAI sebagai PM dibandingkan dengan Najib Razak.


No comments: