DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Sunday, April 28, 2013

MUNGKIN SEKIRANYA MUKHRIZ MENANG DAN JADI MB KEDAH-BERKEMUNGKINAN BESAR KILANG ARAK AKAN DIDIRIKAN DI KEDAH-MUNGKIN LEBIH BESAR LAGI SAIZ DAN KAPASITINYA BERBANDING YANG SEDIA ADA DI BANGSAR-HAPUSKAN MUKHRIZ DAN HAPUSKAN UMNO0-RAKYAT KEDAH AKAN SELAMAT DARI KEMURKAAN ALLAH SWTKempen 'Tak Mau Kilang Arak' Cemaskan Mukhriz

Di hari-hari terakhir sebelum pembuangan undi, calon MB BN dalam khayalan, Mukriz Mahathir menerima tekanan demi tekanan. Jika sebaik hari penamaan calon beliau dikecam oleh para pemimpin BN Kedah yang tidak terpilih sebagai calon sebagai menggunakan bapak untuk mencatur calon di Kedah, kini anak bekas PM itu diserang kerana membiarkan abangnya berniaga arak di Filipina.

Orang kampung, khususnya di Jerlun sudah mula mempersoal tindakan Mirzan abang Mukhriz yang menjadi pemegang saham syarikat arak San Miguel. Kata orang kampung, sepatutnya Mahdet dan Mukhriz larang keluarganya terbabit dengan industri arak, ini tidak depa pun tak larang... macam redho pun.

Sementara itu di Jerlun, jentera Pakatan akan menggerakkan kempen besar-besaran bagi mendesak calon DUN Air Hitam itu menjelaskan isu arak dimana abangnya sendiri adalah pemegang saham syarikat arak.

No comments: