DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Friday, March 29, 2013

PERANGAI UMNO SEIRAS PERANGAI BABI WAJIB DITENTANG KELUAR PADA PRU INI-MAIS DAN JAIS ADALAH AGEN SYAITANKebiadapan dan kurang ajar UMNO sudah amat melampau sekarang ini...Dulu sekadar pasang bendera dan selimutkan bangunan masjid atau surau dengan bendera lambang dacin BN, kini sudah terdapat sebuah madrasah didalamnya tempat ruang solat yang dipasang bendera dacing BN.

Lpkasi:-  Madrasah Nurul Huda, Hj Abdullah Hukum, Jalan Bangsar 59200, Kuala Lumpur.


Mana perginya JAKIM dan JAWI?

Mengapa dibiarkan tempat ibadah dicemari dan dikotori dengan bendera Barisan Nasional?

Terpekik terlolong menyalak sana sini para pemimpin UMNO minta agar tempat iabadah tidak dijadikan markas berpolitik tapi UMNO sampai sanggup pasang bendera dalam madrasah lagi..ruang solat.. Apa punya akhlak UMNO ini.. Langsung tiada maruah dan harga diri dan dan sensitif langsung..Sanggup heret rumah ibadat bagi tujuan politik longkang mereka.

UMNO WAJIB DITERAJANG KELUAR DARI PUTRAJAYA...TIADA PILIHAN JIKA MAU MASJID DAN SURAU DISELAMATKAN DARI POLITIK KOTOR AMALAN UMNO YANG CUKUP JAHAT DAN TIDAK BERHATI PERUT INI.

No comments: