DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Sunday, March 24, 2013

DSAI-PEJUANG SEJATI-SEMAKIN DITEKAN-SEMAKIN DISANJUNG

Cubalah lihat gambar-gambar yang dirakam di atas beribu orang yang hadir mendengar ceramah DSAI di Johor yang merupakan kubu kuat UMNO yang kini rakyat Johor sudah mulai membenci UMNO.

Dan bagi mengelak orang ramai menghadiri majlis-majlis ceramah DSAI dan PR, maka samseng-samseng upahan UMNO buat kacau macam-macam cara-buat bising, baling batu, baling telor busuk, baling cat dan sebagainya. Niatnya hanya satu supaya penyokong PR bangkit menentang provokasi ini-maka UMNO dengan senang sahaja akan memperkudakan pasukan polis menurut skrip yang sudah ada dalam tangan UMNO sekarang-hanya tunggu waktu sahaja-tetapi penyokong PR sedar strategi ini. Maka sehinga sekarang berpuluh kejadian seperti ini kelihatan seolah-oleh samseng-samseng UMNO dijagai dan dilindungi tiada seorang pun yang ditangkap dan didakwa. Apa kata perbuatan ini dilakukan oleh penyokong PR...maka pasukan polis, AG dllnya...rakyat dapat bayangkanlah.......semuanya telah pun dilakonkan.. Lihat ni...apa yang pasukan polis buatNo comments: