DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Tuesday, October 30, 2012

TIPU SANA-TIPU SINI : UMNO/BN TIDAK BERGUNA UNTUK MANUSIA, TETAPI BERGUNA UNTUK BABI DAN ANJING MENCARI MAKANLagi bukti Sammy vellu menipu kah kah kah...
 
Kantoi lah sudah episode kondo di Batu Cave Selangor. Jelas siapa yang penipu dalam isu ini.

BN atau PR, Samy Bulu atau MB Selangor Khalid Ibrahim...


TQ Ronnie Liu adun dari DAP kerana jolok MP BN Kamalanathan dengan isu Kondo Batu Cave

Tak di sangka sangka Ahli Parlimen BN pecah lubang bahawa projek kondo di Batu Cave itu telah di luluskan pada zaman BN lagi.

Sah dan benar Parti  BN macam  ngancok...

Parti BN suka menipu.....

Cipta isu bangang..

Spin isu memakan diri..

Ibarat meludah kelangit terpercik ke muka Sammy Bulu sendiri ha ha ha ...


BN ~~~ Babi Negara betui....... kuat nipu Rakyat.

**** Attension

Pakatan Rakyat memerentah selangor pada march 2008...

Jadi tahun 2007 BN masih berkuasa di Selangor 

Jadi buta je rakyat di tipu hidup hidup oleh penguasa banggang dari parti BN.

DI BAWAH LAPORAN PETIKAN DARI BERNAMA  MENJADI BUKTI KONCU-KUNCU SAMMY BULU PENIPU DALAM ISU KONDO.

Anggota Parlimen Hulu Selangor P Kamalanathan mendesak Ronnie Liu supaya memohon maaf secara terbuka berikutan dakwaan exco kerajaan negeri Selangor itu yang mengaitkan beliau dengan projek pembinaan kondominium 29 tingkat di Batu Caves.

Kamalanathan menyifatkan dakwaan Liu bahawa beliau dan Pengerusi Gerakan Selangor Senator A Kohilan Pillay adalah antara anggota Majlis Perbandaran Selayang (MPS) yang meluluskan cadangan projek berhampiran kuil di Batu Caves itu sebagai satu pembohongan.

"Saya menjadi anggota MPS dari 2004 hingga 2006. Projek itu diluluskan pada September 2007, namun ketika itu saya tidak lagi menjadi anggota MPS dan tidak mempunyai hak untuk mengambil keputusan atau mengambil bahagian dalam apa jua keputusan MPS ketika itu," katanya kepada pemberita di lobi Parlimen Isnin.

Kamalanathan mengulas kenyataan Liu baru-baru ini bahawa beliau dan Kohilan, yang juga Timbalan Menteri Luar, adalah antara individu yang bertanggungjawab meluluskan cadangan projek itu.

"Ronnie Liu membuat kenyataan itu semasa saya menghadiri persidangan Parlimen Asean di Bangkok, Thailand. Berikutan itu, pegawai saya telah membuat laporan polis mengenai kenyataan berunsur fitnah berkenaan pada 24 Oktober lepas di Balai Polis Brickfields supaya polis melakukan siasatan," katanya.


Bernama

No comments: