DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Tuesday, July 24, 2012

FITNAH MEMFITNAH BUDAYA BARU DALAM UMNO TERMASUK AGAMAWANG UMNOItulah ungkapan yang admin rasa tepat untuk mengambar seorang anak muda lulusan agama yang menjadi anggota Ulamak Muda UMNO ( ILMU) yang diketuai Ustaz Fathul Bari.

Bernama Ustaz Ahmad Fauzan Yahaya, bagaimana beliau tanpa ada rasa segan silu dan berdosa sanggup memfitnah Ketua Pemuda PAS, Ustaz Nasharuddin Hassan.

Fitnah jijiknya berbunyi : "TERKEJUT MELIJHAT KETUA PEMUDA PAS, RELA DISOLEK OLEH JURUSOLEK PIHAK ASTRO AWANI .. TAHNIAH BUAT SAHABAT KU FATHUL BARI KERANA MEMILIH UNTUK MENYOLEK DIRI SENDIRI KERANA BIMBANG TERSENTUH DENGAN WANITA, APA GUNA PERJUANGAN ISLAM ANDAI HAL SEMUDAH INI TIDAK DAPAT JUGA DIJAGA.. RENUNG-RENUNGKANLAH"
Hakikatnya siapa yang kena solek oleh  jurusolek astro awani dan siapa pula yang menyolek diri sendiri?.

SEKIRANYA BAB INI YANG JELAS DAN TERANG SANGGUP MELAKUKAN FITNAH.. TIDAK BOLEH NAK BAYANGKAN PERKARA-PERKARA YANG SAMAR DAN KELABU.

YANG PASTI.. SIAPA JUA TIDAK KIRA APA ILMU DAN KEDUDUKKAN SEKALI PUN... APABILA SUDAH SATU KELOMPOK DENGAN UMNO AKAN MELAKUKAN FITNAH.


FITNAH DENGAN UMNO UMPAMA KENTUT DENGAN TAIK!!!!
Anda mungkin juga meminati:

Sumber : omakkau

2 comments:

Nazaruddin si Hamba Allah said...

Ulamak yang celaka lagi mencelakakan!

Anonymous said...

assalamualaikum....

Siapa yang meletakkan taraf ulama kepada Fathul Bari dan rakan-rakannya? jangan terlalu mudah mengakui diri itu ulama sekiranya ilmu secetak air dikali......

Wallahua'lam....