DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Wednesday, April 3, 2013

TAK SUSAH NAK RAMALKAN-INI SEMUANYA MAINAN POLITIK NAJIB-SEHARI DUA LAGI MUNCULLAH BALU KEPADA BEKAS PENYIASAT PERSENDIRIAN ITU, A SANTAMIL SELVI DENGAN BERITA YANG MENGEMPARKANPeguam dakwa keluarga PI Bala hilang


Peguam kepada mendiang P Balasubramaniam, Americk Sidhu berkata balu kepada bekas penyiasat persendirian itu, A Santamil Selvi, didapati hilang daripada kediaman mereka di Rawang.

Amercik berkata Selvi tidak dapat dihubungi sejak pagi semalam selepas beberapa beberapa orang petugas media dan pegawai polis muncul di kediaman tersebut pada Sabtu lalu.

Individu berkenaan muncul di rumah tersebut selepas menerima SMS yang mendakwa Selvi akan membuat laporan polis yang mendakwa suaminya dibayar oleh peguam untuk membuat pengakuan berkanun (SD) pertama.

Americk berkata beliau bimbang Selvi akan didorong untuk menukar pendirianya seperti yang dilakukan Balasubramaniam.

Balasubramaniam pada 2006 menarik balik SD pertamanya, sehari selepas menandatangani dokumen berkenaan, yang mengaitkan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor dengan pembunuhan wanita Mongolia Altantuya Shaariibuu.

Beliau kemudiannya menandatangani SD kedua dan mendakwa SD pertama ditandatangani dalam keadaan terpaksa.

Balasubramaniam meninggal dunia pada 15 Mac lalu akibat serangan jantung beberapa hari selepas kembali dari Chennai.

Beliau pulang bagi berkempen untuk Pakatan Rakyat.

Menurut Americk, seorang jiran memberitahu rakyat mendiang bahawa kesemua anggota keluarga tersebut meninggalkan rumah berkenaan dengan kenderaan mereka pada jam 10.15 pagi semalam dan tidak dapat dihubungi sejak waktu itu.
Sumber : Malaysiakini

No comments: