DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Saturday, April 27, 2013

MUDAH-MUDAHAN DIIRINGI DOA RAKAN-RAKAN KITA DARI LUAR NEGARA INSYA ALLAH-ALLAH SWT AKAN MAKBULKAN DOA KITA SIANG-MALAM DAPAT MENJATUHKAN NAJIB DAN UMNO PADA PRU INI DAN MENGANGKAT DSAI SEBAGAI PM KE-7Media antarabangsa nampaknya kini sedang mengikuti pilihanraya Malaysia dengan dekat.

Sebuah stesyen TV Thailand menyatakan undi popular di Malaysia kini berpihak kepada Pakatan Rakyat. Mengikut berita yang disiarkan di TV Thailand, menurut satu kajian, Anwar Ibrahim yang mewakili PR kini memperolehi 43% manakala Najib Razak mewakili BN ketinggalan dengan menerima cuma 39% di dalam soalan yang bertanyakan siapa lebih layak menjadi Perdana Menteri.

Sementara itu, sebuah akhbar Mesir "Al-Ahram" kelmarin juga membuat liputan pilihanraya di Malaysia pada muka surat 7 dengan gambar Datuk Seri Najib dan Anwar Ibrahim menghiasi dan bertajuk:


"Pilihanraya Malaysia

Selepas 56 tahun berkuasa..Pakatan pemerintah terancam dengan kejatuhan."

No comments: