DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Monday, April 1, 2013

DSAI YANG JADI DALANG DIBELAKANG MUHAMMAD RIDZWANRakaman gambar terbaru orang yang paling dikehendaki polis mengenai pencerobohan Lahad Datu semasa menyerah diri di Ibu Pejabat Polis Daerah Ampang Jaya, Selangor pagi tadi.

Satu dunia tahu dia mengetuai satu NGO yang mesra ketat UMNO (OP SALAH TU: PAKATAN RAKYAT) Pertubuhan Kebajikan Al-Ehsan dan sering dilihat bergambar dengan pemimpin-pemimpin tinggi UMNO (OP SALAH LAGI : PEMIMPIN TERTINGGI PAKATAN RAKYAT TERUTAMA DENGAN DSAI).

Kini ditahan di bawah Akta Kesalahan Keselamatan ( Langkah-langkah Khas ) SOSMA 2012...Mengikut pengetahuan Omak kau, sesiapa yang ditahan dibawah akta ini tiada sebarang jaminan diizinkan.

Serahkan kepada kebijaksanaan pihak polis menjalankan siasatan.Muhammad Ridzwan, yang juga Yang Dipertua Pertubuhan Kebajikan Al-Ehsan yang berpangkalan di Pulau Pinang.

Lihatlah Muhammad Ridzwan sangat mesra dengan DSAI :

 ANWAR SEDANG BERMESRA DAENGAN MUHAMAD RIDZWAN SAMBIL MENGADAP MAKANAN
BERSAMA PARA PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT 
LIHAT DENGAN TIAN CHUA PULA (PANDAI TIAN CHUA PAKAI PAKAIAN MELAYU

                                    DENGAN AL-SYEIKH BAKAL MB KEDAH


No comments: