DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Friday, April 19, 2013

DAP DAPAT SURAT ROS TENGAH MALAM MEMBENARKAN DAP GUNAKAN LAMBANGNYA SENDIRI-ROKET BUKAN SIMBOL PAS DAN PKR SEPERTI DIPERSETUJUISedar akan implikasi bakal diterima oleh UMNO/BN maka surat dari Ketua Pengarah ROS telah dihantar secara tangan kepada YAB Sdr Lim Guan Eng selaku Setiausaha Agung DAP malam tadi memberi izin dan kebenaran DAP menggunakan lambang roket untuk PRU 13 ini.

SPR dikatakan telah mengarahkan semua Pegawai Pengurus Piliharaya supaya menerima permohonan calon-calon DAP menggunakan lambang roket untuk bertanding.

Inilah dinamakan SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT.

Kerja jahat sebegini tidak mudah dilupakan oleh rakyat.. Titisan air mata Penasihat DAP, Lim Kit Siang akan sentiasa segar bugar dalam kepala para pengundi terutamanya dari kaum Tionghua...Kemarahan dan kebencian cara DAP dilayan akan diterjemahkan dalam bentuk undi.. PERCAYALAH!!!!!

INI KALI LAH.... JOM UBAH....SELAMATKAN MALAYSIA....PAS GANTI UMNO... PR GANTI BN.


No comments: