DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Friday, April 26, 2013

BANGLA SUDAH MARI UNTUK MENGUNDI APA TINDAKAN KITA ? BERDIAM DIRI BERERTI KITA MEMUSNAHKAN MASA DEPAN NEGARA DAN CUCU-CICIT KITA-SEMUANYA INI RAKYAT TERPAKSA SERAHKAN KEPADA KEBIJAKAN PARA CERDIK PANDAI-PARA PENDOKONG DAN PARA PEMIMPIN PR UNTUK MEMBETULKANNYABangla sudah mari. Dikesan di KLIA. Siapa boleh jelaskan bangla bangla ni datang untuk apa? Apakah berbaju hijau seolah olah uniform kerja kilang ni hanya untuk "mengaburi" mata oarang ramai?

Kemungkinan untuk mereka ini menjadi penghuni hantu adalah tinggi. Sewa khas terhadap kapalterbang MAS seperti dalam gambar dibawah amat meragukan. Kilang apa yang perlukan begitu ramai pekerja?
BERATUR DI KLIA UNTUK DIBAWA KE SATU TEMPAT YANG DITETAPKAN
                               BAS YANG DISEWA KHAS SEDANG MENANTI
AKU RASA SEMAU BANGLA INI AKAN MENGUNDI DI SELANGOR SEBAB NAJIB BERIA-IA BENAR UNTUK MERAMPAS KEMBALI SELANGOR DENGAN APA JUA CARANYA. JADI, INILAH STRATEGI BELIAU APABILA KAJIAN YANG DIBUAT MENUNJUKKAN BAHAWA RAKYAT SELANGOR SELESA DI BAWAH PR BERBANDING UMNO YANG MEMERINTAH LEBIH 50 TAHUN, BERBANDING PR BARU 5 TAHUN RAKYAT HIDUP SELESA DI BAWAHNYA.

JADI AWASILAH SEMUA PARA PENCINTA DAN PENDOKONG PR DI SEMUA TEMPAT MENGUNDI.JANGAN BIARKAN WARGA ASING MENENTUKAN HALA TUJU NEEGARA INI MASA DEPAN2 comments:

Anonymous said...

Assamualaikum.
1. Gambr Bangla di Aiport tu Nampak real.
2. Jadual penerbangan menunjukkan flight tu dtg dari BKI - kl atau kl - bki. BKI tu kota kinabalu kan... apa hal pulak bangla ni dtg dari Sabah...?
3. gambar bas banyak2 tu Nampak jelas bukan kat Negara kita...

yanmaneee said...

balenciaga shoes
off white shoes
kevin durant shoes
jordans
nike shoes
goyard
yeezy boost 350
kd 12
balenciaga triple s
moncler jackets