DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Saturday, January 5, 2013

PUNYA BODOHNYA UTUSAN NAMA ORANG DISANGKANYA NAMA NEGARA-BALASAN DARI ALLAH SWT JADI BAHAN LAWAK DUNIA-MEMALUKANUtusan Malaysia jadi bahan lawak dunia lapor Bieber sebagai negara

KISAH lucu akhbar milik UMNO, Utusan Malaysia melaporkan penyanyi remaja Amerika Syarikat, Justin Bieber sebagai negara ke sembilan terbesar di dunia turut dilaporkan oleh portal MSN News.


Aku pun tak tahu, barangkali mamat yang tulis laporan di Utusan Malaysia ini sudah kena dajal dengan kawan dia ketika dia buang air di tandas. Mungkin juga artikel di Utusan Malaysia itu ditulis ketika penulisnya sedang mengantuk sambil layan lagu Justin Bieber.

Apa pun puncanya, hal ini telah membuatkan Utusan Malaysia, akhbar paling banyak disaman dan kalah saman di mahkamah kerana kerap memfitnah ini berjaya menjadi lawak dunia apabila kisah itu dimuatkan dalam portal MSN News.


ReJaM© "Barangkali ini balasan kecil Allah terhadap akhbar kaki fitnah..."
Sumber : MiloSuam

No comments: