DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Sunday, August 19, 2012

APA PULA FATWA ABDULLAH SAAMAH?


MCA S'GOR: PILIH KAMI, KAMI AKAN HALANG JADI NEGARA ISLAM

Pengerusi MCA Selangor, Datuk Donald Lim berkata jika Selangor dan negeri-negeri lain di negara ini dikuasai atau kekal di bawah pemerintahan BN, ia tidak akan menjadi negara Islam.

"MCA akan terus mempertahankan kepentingan orang Cina dan tidak akan membiarkan Selangor menjadi sebuah negara Islam," kata Pengerusinya, Datuk Donald Lim.

"Ini juga tidak akan berlaku di mana-mana negeri dan negara yang ditadbir oleh BN. Ini adalah janji kami kepada rakyat Selangor," kata Lim dalam ucapan pembukaannya di konvensyen MCA Selangor hari ini

Satu contoh Islamisasi di Selangor di bawah pentadbiran Pakatan Rakyat sekarang, katanya, ialah percubaan Majlis Bandaran Kuala Selangor untuk mengasing tempat di pawagam mengikut jantina.

Lim menggesa semua ADUN keturunan Cina di Selangor, khususnya dari Pakatan Rakyat, supaya menyatakan pendirian mereka terhadap cita-cita PAS untuk mewujudkan negara kebajikan Islam dan undang-undang hudud.


Sumber : Malaysiakini

3 comments:

Anonymous said...

Mungkin katanya begini:
Salahnya Karpal dulu kini dan selamanya tolak hudud
Sedangkan slogan 'dulu kini dan selamanya 'hak milik kekal Umno
Dan mengenai Pengerusi Mca itu:
Beliau baru saja kata, belum boleh dikatakan dulu kini dan selamanya betultak.

Amuraria said...

2milion dollar man oops ringgit mana boleh lawan donald duck ? satu kem & bersekongkol pulak tu,lagipun takut nanti buruk siku tuan guru ularmak kena bagi balik 2milion tu hahaha ! ABU saja penyelamat negara & rakyat !

segala tokguru abdullah saamah said...

kena ajar mereka ni ,,mereka tak paham ajaran islam,,suruh depa masuk melayu dulu baru islam ...lepas tu...lepas tu lepas tu lepas lepas tu.lepas tu