DEMI RAKYAT :

GUNALAH OTAK, GUNALAH AKAL, GUNALAH JARI, GUNALAH PERASAN DAN GUNAKANLAH KESEMPATAN YANG ADA UNTUK MEMBUAT PERUBAHAN YANG MENGUNTUNGKAN SEMUA PIHAK DENGAN TIADA MENGUNDI UMNO-BN DALAM PRU KE-13

Friday, July 27, 2012

KALAU BAGAI DIKATA DENGAN KEHENDAK ALLAH UMNO AKAN TERKUBUR DALAM PRU KE-13


Ini tanda tanda kerajaan Umno Perak bakal lingkup

Apa makna terbalik ? kalau orang Perak bila cakap terbalik lebih kurang terlungkup atau terkirap.Terkirap kalau saya nak jerjemah kedalam bahasa Malaysia bermaksud lebih kurang kalah .
Sejak Negeri Perak ditakbir oleh Menteri Besor haram aku siang malam berdoa agar diperkenankan doa aku dan rakyat mahaen yang sealiran dengan aku moga Allah makbulkan doa kami agar pada pru 13 ini kerajaan haram negeri Perak tumbang.
Kejadian rampasan kuasa yang berlaku pada 5 feb 2009 yang menyebabkan berlaku pencabulan perlembagaan oleh kerajaan kundeta yang sungguh menjelekan .

Apa isu yang nak aku ketengahkan bukan pasal rampasan kuasa yang dah menjadi satu sejarah hitam tapi disini aku lampirkan sekeping gambar menunjuk kebodohan penyokong umngok [gambar] ,Berdera Perak dipasang terbalik...
Wa ka ka ka....mungkin ini satu kesilapan atau pun mungkin ini juga menunjukan satu sifat kebodohan ahli umno ,kadangkala ramai orang Perak keliru pasal bendera ini diantara warna putih atau hitam yang mana diatas dan yang mana dibawah .Jadi gambar ini salah satu diantara seribu rakyat negeri Perak yang keliru tentang bendera negeri Perak.

Tanda tanda Kerajaan Haram nak terlungkup mungkin ada kaitan dengan wajah bendera yang dipasang terbalik oleh fanatikUmno ? Menguatkan lagi fakta dan hujah kekalahan kerajaan haram Perak ialah kata Tun Daim Zainudin berkata hanya Pahang dan Melaka sahaja yang terselamat negeri lain Umno/Bn terlungkup.
Sumber : DI SINI

No comments: